Voor € 995,- uw eigen Continuïteitsregeling: u bepaalt hoe u de regeling inricht; wij bieden u de bouwstenen om uw regeling samen te stellen. Zo creëert u zelf een regeling op maat, waarbij u gebruik kunt maken van alle ondersteuning en aanvullende diensten die de dienst Uw Continuïteitsregeling u biedt.

Uw Continuïteitsregeling biedt u een unieke kans onderscheidend te zijn ten opzichte van concurrenten. Met deze regeling biedt u uw klanten duidelijk een toegevoegde waarde en straalt u betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid uit.

 

 

ICTWaarborg biedt u als deelnemer ondersteuning en advies bij het waarborgen van uw continuïteit op het gebied van hosting, serverbeheer en standaardsoftware in het geval uw onderneming failliet gaat. ICTWaarborg heeft hiervoor de dienst Uw Continuiteitsregeling ontwikkeld. Deze dienst is bedoeld om u in staat te stellen uw klant meer zekerheid te bieden in het geval van uw faillissement.

In de praktijk betekent dit dat een door u opgerichte stichting uw dienstverlening aan uw klant, zoals Hosting, Serverbeheer en Standaard Software, nog drie maanden voortzet nadat u failliet bent.

De toegevoegde waarde voor uw klant is duidelijk: zijn ICT wordt voortgezet. De meerwaarde voor uzelf is dat u betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid uitstraalt. Daarnaast bent u onderscheidend ten opzichte van concurrenten.

Met onze dienst Uw Continuiteitsregeling stellen wij u in staat om zelf eenvoudig en tegen lage kosten een voorziening te treffen die tegemoetkomt aan de groeiende wensen én eisen van uw klant ten aanzien van de continuïteit van uw dienstverlening. Zo bieden wij u ondersteuning bij het oprichten van uw stichting en stellen wij de benodigde overeenkomsten voor het opzetten en uitvoeren van de regeling digitaal aan u ter beschikking. Daarnaast blijft ICTWaarborg u gedurende uw deelnemerschap ondersteunen met juridisch advies.