Extra zekerheid voor uw klanten met de Continuïteitsregeling

Een betrouwbare partner voor uw klant zijn is een belangrijke pijler van uw succes. Uw klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat u de continuïteit van uw diensten kan waarborgen. Het is daarom ook logisch dat u vragen krijgt van uw nieuwe en bestaande klanten hoe u kunt zorgen dat de continuïteit van uw diensten gewaarborgd worden.

Om deze zorg bij u weg te nemen hebben wij de Continuïteitsregeling voor u opgesteld. Deze dienst levert u de bouwstenen en kennis die u nodig heeft. Onze gespecialiseerde juristen hebben documenten voor u opgesteld welke u kunt gebruiken om de Continuïteitsregeling te implementeren.

In het geval dat de continuïteit bij uw bedrijf bedreigd wordt of u komt onverhoopt weg te vallen door bijvoorbeeld faillissement, kunt u uw klanten de zekerheid bieden dat zij zonder problemen kunnen blijven beschikken over bijvoorbeeld hun applicaties en data.

Met de continuïteitsregeling biedt u uw klanten de zekerheid dat hun ICT-omgeving niet in gevaar komt bij calamiteiten of faillissement. Dit geeft u een streepje voor bij uw potentiële klanten. 

De Continuïteitsregeling is opgericht door Brancheorganisatie ICTWaarborg en kan enkel gebruikt worden als u hierbij bent aangesloten.

ICTWaarborg is sinds 2004 dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en ICT-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 deelnemers, zowel groot als klein, zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.

“De Continuïteitsregeling is exclusief voor ICTWaarborg deelnemers”.

 

De drie pijlers van ICTWaarborg:

  1. Zekerheid
    Algemeen geaccepteerde juridische documenten. Dagelijks door 1.300 deelnemers in de praktijk getoetst en altijd up-to-date.
  2. Kostenbeparing
    Direct kosteloos te gebruiken voorwaarden, overeenkomsten en reglementen. Extra besparing bij geselecteerde partners.
  3. Kennisdeling
    Netwerken en kennisverrijking op niveau tijdens de vele drukbezochte ICTWaarborg-evenementen, online loketten en telefonische ondersteuning.

Voor meer informatie over ICTWaarborg en de Continuïteitsregeling kunt u contact met ons opnemen via 088-7730073.